25 jaar ervaring in snelmontagekranen

Pocra werd opgericht in 2018, maar daaraan gingen vele jaren ervaring in de kraanwereld en de bouwsector vooraf. Resoluut kozen we voor de veelbelovende niche van de snelmontagekranen, met de stationaire en mobiele bouwkranen van Potain als speerpunten. Met hun geavanceerde technologie, uitmuntende prestaties en keuze uit verschillende modellen helpen we sindsdien bouwbedrijven en aannemers aan een geschikte kraan voor elk project.

Verhuur en verkoop, nieuw en tweedehands snelmontagekranen

In onze thuisbasis in Ruddervoorde hebben we altijd een ruime voorraad aan kranen en onderdelen op stock. Zo kunnen we snel en flexibel inspelen op elke vraag (vaak binnen de 24 uur).

Zoek je op lange termijn de voordeligste investering? Dan is de aankoop van een nieuwe of tweedehandse kraan het interessantst.

Wil je alle soorten werken kunnen aannemen of heb je een specifieke kraan met een hogere capaciteit nodig voor een kortere periode? Dan is huren de beste optie. Je geniet van onze totaalservice: transport, opstelling, hydraulische afstempeling, afbraak en onderhoud.

Team
Pocra verhuur van snelmontagekranen eigen servicedienst

Stationaire en mobiele kranen

Pocra denkt mee met elke individuele aannemer in de zoektocht naar een geschikte snelmontagekraan. Dat doen we op basis van onze jarenlange expertise en een gamma van verschillende modellen, stationair en mobiel, zelfrijdend en niet zelfrijdend.

Stationaire snelmontagekranen zijn het voordeligst op lange termijn en kunnen grotere capaciteiten aan. Hun mobiele tegenhangers staan synoniem voor snelheid, gemak en zijn goedkoper in montage. We stellen ze op in amper 20 minuten, zonder dat er een kraanwagen aan te pas komt. De hydraulische afstempeling gebeurt ook volledig automatisch. De mobiele bouwkranen van Potain zijn ideaal voor kortere huurperiodes (vanaf 1 dag) en voor kleinere capaciteiten.

Uitgebreid gamma Potain snelmontagekranen

Met een hijsvermogen tot 8 ton, haakhoogte tot 38 meter en gieklengte van 21 tot 50 meter biedt het gamma van Potain een oplossing in alle situaties en voor alle toepassingen.

Pocra biedt verschillende modellen aan:

·       Stationaire snelmontagekranen: Igo 21, Igo 22, Igo 30, Igo 32, Igo 50, Hup 32-27, Hup 40-30, Igo T 70, Igo T85 A, Igo T 130

·       Niet zelfrijdende mobiele snelmontagekranen: Igo M 14, Igo MA 21, Hup 28-22

Zelfrijdende mobiele snelmontagekraan (uniek): Montalift M21-WD (rechtstaand verrijdbaar)

Pocra snelmontagekranen potain verhuur
Montage door eigen team van snelmontagekranen door pocra verhuur

Eigenschappen van onze snelmontagekranen

Alle snelmontagekranen uit het Potain gamma bieden optimaal gebruiksgemak en leveren sterke prestaties:

  • Snelle automatische hydraulische ontplooiing
  • Draadloze radiobediening met aflezing van capaciteit, hoogte, windsnelheid, …
  • Softstart: geen piekbelasting op het net bij opstart
  • Power Reduce: aanpassing van de kraansnelheid aan het elektriciteitsnet
  • Opstelling mogelijk op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Mix van robuustheid en wendbaarheid
  • Kleine draaicirkel

Persoonlijke service

Onze job eindigt (en begint) niet bij de levering van een snelmontagekraan. Zo bezoeken we bij verhuur eerst de werf, evalueren we de stroomvoorziening, de ondergrond en de toegankelijkheid en geven we advies voor de keuze van een machine op maat. Indien gewenst nemen we de opstelling voor onze rekening. Daarnaast staan we in voor tussentijdse interventies, de trimestriële keuring en het jaarlijks onderhoud.

Bij verkoop bedraagt de garantie standaard 1 jaar (eventueel uitbreidbaar tot 5 jaar).

Onderhoud en controle van snelmontagekranen door verhuur Pocra